Táto káva je spracovaná inovatívnym procesom hybridnej fermentácie, ktorá je kombinovaná so 72h naturálnim spracovaním a následne 160h karbonickým naturálnim procesom. Karbonická fermentácia prebieha v nerezovom tanku, kde sa káva uzavrie a vtlačí dusík, ktorý z nádoby vytlačí kyslík. Týmto inovatívnym procesom z kávy dostaneme likérové tóny, výraznú arómu a šťavnatosť.
Naša cenotvorba sa zakaždým riadi zásadami férovej ceny. Nehýbeme umelo cenami a nechvastáme sa prestrelenými percentami. Pri každom produkte vždy nájdete históriu ceny.
Pripravte si kávu Flowertron cez aeropress, chemex či inú alternatívnu prípravu a prenesie vás do ďalekej Indonézie. Nie len svojou špecifickou vôňou ale aj chuťou vám pripomenie likér, čierne ríbezle, hrozno, jahody a marhule.