Ručný mlynček Comandante C40 MK4 Liquid Amber

Ručný mlynček Comandante C40 MK4 Liquid Amber

Comandante C40 MK4 Liquid Amber: Mlynček na kávu pre perfekcionistov

Hľadáte mlynček na kávu, ktorý Vám zaručí dokonalé mletie a lahodnú kávu? Potom neváhajte a pozrite si Comandante C40 MK4 Liquid Amber.

  • Farba: drevo/čierna
  • Kapacita zásobníka: 40g kávy
  • Typ mlynčeka: ručný
  • Mlecie kamene: nerezová oceľ
  • Materiál: nerezová oceľ, sklo
  • Rozmery: výška 185mm, šírka 170mm (vrátane rukoväte)
  • Hmotnosť: 624g
  • Výrobca: COMANDANTE, Nemecko
Availability: Posledné kusy v sklade

229,00 €
S DPH
Categories:
Guaranteed Safe Checkout

Tento mlynček na kávu nie je len obyčajný nástroj, ale umelecké dielo nemeckej precíznosti. Robustná oceľová konštrukcia a neotupiteľné kónické mlecie kamene z nerezovej ocele zaručujú presnú melódiu chutí pre každý tón Vašej kávy, od espressa a moka kanvičky až po alternatívne metódy.

Comandante C40 sa odlišuje od konkurencie krištáľovo čistými a jasnými tónmi v chuti filtrovanej kávy. Nová verzia MK4 prináša aj estetické vylepšenia, ktoré podčiarknu eleganciu dizajnu.

Hoci má Comandante C40 aj svoje ťažšie tóny, ako napríklad robustnosť a vyššiu hmotnosť, pre mnohých kávových fajnšmekrov sú jeho prednosti oveľa sladšie. Spoľahlivosť, trvácnosť a úžasný štýl mletia pre alternatívne prípravy kávy robia z Comandante C40 viac než len mlynček - robia z neho skutočného partnera pre milovníkov dokonalej kávovej harmónie.

Rozšírenosť a popularita Comandante C40 hovoria samy za seba. Ľahko nájdete recepty na internete a môžete tak napodobniť melódie chutí iných bez zložitého prepočítavania.

Vyššia hmotnosť a cena pre pravých kávových nadšencov nie sú prekážkou, ale skôr symbolom nezameniteľnej kvality a odolnosti.

Objavte Comandante C40 MK4 Liquid Amber a premeňte svoj kávový rituál na nezabudnuteľný zážitok. Vychutnajte si každú šálku kávy ako symfóniu chutí s novými rozmermi. Staňte sa súčasťou globálnej komunity kávových nadšencov, ktorí v Comandante C40 našli spoľahlivého sprievodcu na ceste za dokonalou kávou.

1 ks

odporúčame

Registrácia nového účtu

Máte používateľský účet?
Prihlásiť sa alebo obnoviť heslo